28 / 04 / 2024

Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine otel yatırımlarına soyundu!

Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine otel yatırımlarına soyundu!

Üçüncü köprü yapımıyla birlikte İstanbul 'da 5 yıldızlı otel yatırımları da hız kazandı. Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine 5 yıldızlı otel yatırımlarını tercih etti...




Birçok gayrimenkul firması konut üretimi yerine 5 yıldızlı otel yatırımlarına soyundu. Bunlardan biri de İstanbul'a yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çeken Keskin Şirketler Grubu. Crowne Plaza Laleli İstanbul'un ardından 5 yıldızlı otel yatırımlarına hız veren grup, bunlardan 3'ünü tamamladı. Diğer 3 oteli de 2015 yılına kadar yetiştirmeyi planlıyor. 


Havalimanı patlama yaşatacak Keskin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin, "İstanbul herkesin gelmek istediği bir yer. Ama havalimanları yetersiz. 

Üçüncü havalimanıyla İstanbul çok daha ileriye gidecek. Devlet üzerine düşeni yaptı, şimdi yatırımları yapma sırası bizde. 5 yıldızlı otel ihtiyacı her geçen gün artıyor. Biz otelcilik konusunda iddialı hale geldik. Yeni havalimanı bölgesinde yatırımlarımız olacak" dedi. 


Grubun 8 butik oteli var 8 tane de butik oteli bulunan Keskin Grubu, ilk etapta Karaköy'de 200 odalı 5 yıldızlı Novotel'in ardından Sultanahmet Yerebatan Sarnıcı'na komşu 2 tarihi binayı da butik otel yapmak için kolları sıvadı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Recep Ercan Keskin ayrıca, İstanbul Merter'de 5 yıldızlı 2 otel, 1 iş kulesi ve AVM'nin (alışveriş merkezi) bir arada olduğu projeyi de hayata geçiriyor. 



HaberTürk


Geri Dön