28 / 04 / 2024

Birol Polat: Emlakçılığın kurallarını yeniden yazıyoruz!

Birol Polat: Emlakçılığın kurallarını yeniden yazıyoruz!

Emlak sektöründe ulusal en iyi ve büyük franchising firması olmak amacıyla yola çıkan Polat, uluslararası sektör standartlarını, yeni teknolojik inovasyonlarla birleştirerek, Türk Emlakçısının birikimi ile harmanlamış yepyeni bir emlak platformu oluşturma



Emlak sektöründe ulusal en iyi ve büyük franchising firması olmak amacıyla yola çıkan Polat, uluslararası sektör standartlarını, yeni teknolojik inovasyonlarla birleştirerek, Türk Emlakçısının birikimi ile harmanlamış yepyeni bir emlak platformu oluşturmayı hedeflemiştir.


Uluslarası franchising firmalarının aksine geleneksel anlayışı yok saymayarak franchise satmanın ötesine geçerek, sistemi büyük bir emlak hizmet profesyonelleri havuzu mantığına oturtmuştur. Böylece Estate Station'ın öncelikli hedef kitlesi son müşteriler olarak tanımlanmıştır. Bunun neticesinde Estate Station müşteri hizmet kalitesi, marka bilinirliği, her mahallede konumlanma ve müşteri hedefli reklamlarla emlak franchise sektörüne farklı bakış açısı getirmiştir.


İlk hedefi Franchise satan değil, müşteri talepleri doğrultusunda emlakçıları hızla örgütleyerek bir hedefe kilitleyecek olan bu sistem, geleneksel emlak profesyonellerinin ve sektöre yeni giriş yapacak girişimcilerin tüm süreçlerini aynı anda dünya normlarında standartlara ulaştırıp, kalite ilkeleri ile yoğrulmuş yepyeni bir emlakçı kavramını oluşturmaktadır.


"Şimdilik dünyanın en büyüğü olmasak da Türkiye'nin en iyisiyiz" anlayışı ile Türk Franchise firmaları arasından sıyrılarak sınırsız bir kurumsal güç, sürekli artarak kazandıran bir marka tabela değeri ile yolumuza devam ediyoruz.


Geri Dön