15 / 05 / 2024

BiSU'da yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Su, gazlı içecek, temel gıda da dev fırsatı kaçırmayın!

BiSU'da yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Su, gazlı içecek, temel gıda da dev fırsatı kaçırmayın!

Multinet Up’ın BiSU ile gerçekleştirdiği iş birliği çerçevesinde MultiNet yemek kartı kullanıcıları BiSU Hızlı Teslimat alışverişlerinde yüzde 20 indirim hakkına sahip oluyor. İşte detaylar...



Şimdiye kadar sadece Anadolu Yakası’nda hizmet sunan BiSU Hızlı Teslimat, her iki yakada da bulunan toplam 103 aktif deposuyla artık İstanbul'un her noktasında hizmet sunuyor. BiSU’nun hizmet kapsamını genişletmesiyle artık daha çok MultiNet’liye indirimden faydalanma fırsatı sunuluyor. 

BiSU da yüzde 20 indirim fırsatı başladı! Su, gazlı içecek, temel gıda da dev fırsatı kaçırmayın!

Kampanyadan faydalanmak isteyen MultiNet'liler, BiSU uygulamasında "Sepet" ekranında ilgili kampanyayı seçtikten sonra sipariş verebilir. Kampanya çerçevesinde maksimum indirim tutarı 100 Türk Lirası ile sınırlı. 

Damacana sudan gazlı içeceklere, temel gıda ihtiyaçlarından enerji içeceklerine kadar geniş ürün yelpazesiyle hizmet sunan BiSU hızlı teslimat ile kullanıcılara 30 dakika içinde ulaşılıyor. BiSU’nun hızlı teslimat servisi yakın zamanda İzmir’de ve Ankara’da da faaliyette bulunacak. 

Kampanya detayları hakkında bilgi almak ve MultiNet’lilerin yararlandığı diğer avantajları keşfetmek için www.multinet.com.tr adresini ziyaret edebilirisiniz.

Mayıs ayında, HOPİ üyesi olan ve BİSU'dan daha önce su siparişi vermemiş kişilere özel damacana sularda büyük kampanya yapılmıştı. Bu kapsamda BİSU'da daha önce su siparişi vermemiş olan kişiler Hopi sayesinde ilk siparişlerinde bir damacana suya sadece 1 Türk Lirası ödüyordu. Bu kampanya 31 Mayıs 2022 23.59'a kadar geçerli oldu. Bisu sık sık hayata geçirdiği kampanyalarla adını duyurmaya devam ediyor. 

Halkbank Okula Dönüş Kampanyası'yla tam 200 TL'ye kadar ParafPara kazanma fırsatı!

Platin pazarı yılın ikinci çeyreğinde harekete geçti!

53 bin liraya imarlı arsa satılıyor! Çabuk davranan kapıyor!

Peugeot 208'in zamlı fiyatı açıklandı! Peugeot 208 fiyatı ne kadar oldu? İşte 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

 


Geri Dön