25 / 08 / 2024

BİSU'dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİSU'dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

HOPİ üyesi olan ve BİSU'dan daha önce su siparişi vermemiş kişilere özel damacana sularda büyük kampanya başladı! İlk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Peki, BİSU'da damacana su fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...



BİSU'dan ilk kez sipariş vereceklere özel; 1 damacana su sadece 1 TL Kampanya 31 Mayıs 2022 23.59'a kadar geçerli olacak!  Kampanya, hopi üyesi BİSU mobil uygulamasından ilk kez sipariş verecek kişilerin damacana su siparişlerinde geçerli olacak. Kampanyadan yaralanmak için yapmam gereken 
Kampanya koşullarına uygun tüm damacana su siparişlerinden 1 adet siparişte geçerlidir. Kampanyadan sadece bir kere yararlanabilirsiniz! Bu fırsattan yararlanmak için teklif kodunu girdikten sonra sepet ekranında ilgili kampanyayı işaretlemeniz yeterli.

BİSU dan ilk siparişinizde 1 damacana su 1 TL! Sakın kaçırmayın! İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Kampanya, mobil ödeme anlaşmalı markalarda geçerli olup, satın alınabilecek damacana su markaları bölgelere göre farklılık gösterebilir. Eğer elinizde boş damacana bulunmuyorsa depozito, farklı marka damacana geçişlerinde değişim ücreti istenebilir. Aynı kişi ve/veya adres kampanyadan 1 kez yararlanabilir.

Peki, BİSU'da damacana su fiyatları ne kadar? İşte 12 Mayıs 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön