29 / 04 / 2024

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bitcoin 2022'de rekora ulaşacak!

Bir İsviçre bankasının patronu firmanın analizlerini dikkate alarak Bitcoin'in fiyatının 2022 yılında yeni rekor seviyelere ulaşacağını belirtti. 



2012 yılından beri en kötü sene başlangıcını yapıp önceki günlerde 40 bin doların da altına gerileyen Bitcoin şu anda 43 bin dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Bitcoin 2022 de rekora ulaşacak!

Kayıplar Bitcoin'i 50 günlük hareketli ortalamasının 200 günlük hareketli ortalamasının altına düşmesi için nitelendirilen tabirle, "ölüm kesişimi"nin altına gerilemeye tehlikeli ölçüde yakınlaştırdı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön