28 / 04 / 2024

Bitcoin 30 bin doların altına düştü! Uzmanlardan son dakika kripto uyarıları geldi! 

Bitcoin 30 bin doların altına düştü! Uzmanlardan son dakika kripto uyarıları geldi! 

Bitcoin 30 bin doların altına kadar geriledi. Avrupa ve ABD, kripto uyarılarını yineleyerek, piyasayla ilgili kaygıları açıkladı...



Kripto para birimleri pazartesi günü hafta sonu elde ettikleri kazançları yitirerek tekrar değer kaybetmeye başladı. Bitcoin yüksek enflasyon ve artan faizlerin oluşturduğu kaygılar sebebiyle Asya piyasalarında yüzde 5 düşerek, 29 bin 700 dolar seviyesinden işlem gördü. Avrupalı uzamnlar kripto paraların oluşturduğu risklere karşı uyarılarını yineledi. 

Bitcoin 30 bin doların altına düştü! Uzmanlardan son dakika kripto uyarıları geldi!  

Sabit coin şeklinde isimlendirilen TerraUSD'nin yaşadığı çöküş, riskli yatırımların satışı arasında zaten değer kaybetmekte olan kriptoların daha da dalgalanmasına neden oldu. Bu görünümde dünyanın en büyük kripto parası olan Bitcoin, son gerileme ile bu ay değerinin 5'te 1'ini kaybetti. 

Peki uzmanlar kripto paralar için neler diyor? Kripto paraları neler bekliyor? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön