19 / 05 / 2024

Bitcoin 30 bin doların üzerinde! Şahlanışın habercisi mi yoksa çöküş mü geliyor?

Bitcoin 30 bin doların üzerinde! Şahlanışın habercisi mi yoksa çöküş mü geliyor?

Bitcoin (BTC), nihayet Pazartesi işlem saatlerinin açılısıyla beraber yükselişe geçti. Bitcoin yeniden 30 bin doların üzerinde! Yükseliş sürecek mi yoksa çöküş çok mu yakın? İşte ayrıntılar.....



Koinfinanscom'da yer alan habere göre; Bitcoin'in fiyat grafiğinde artışın yeniden hakim olması içinilk olarak 30 bin 750 dolarlık seviyenin üzerine çıkması ve bu önemli direnç seviyesinin üzerinde 4 saatlik bir kapanış yapması gerekiyor. Bu seviyenin üzerinde gerçekleşen bir kapanış, piyasaya girmeye korkan yatırımcıları çekebilir ve satın alma baskısında potansiyel olarak bir artışı tetikleyebilir. Bu artış yaşanırsa 200 saatlik hareketli ortalamayı 32 bin 500 dolarda veya Tom DeMark (TD) Sequential’ın ‘kurulum trend çizgisini’ 34 bin 700 dolarda test etmeye doğru hareketlenebilir.

Bitcoin daha dibi mi görecek? Ünlü kripto para analisti açıkladı!

TD’nin 27 bin 800 dolarda yer alan ‘risk çizgisinin’ bu kurulumu geçersiz kılacak önemli bir seviye olarak ön planda. Bitcoin bir düşüş yaşarsa ve bu destek seviyesinin altına düşerse, yükseliş görünümü geçersiz olacak ve 22 bin 300 dolarlık seviyeye doğru bir düzeltme mümkün olacak.

Milyonlarca sürücüye, kötü haber! Yüzde 100 zam geliyor! 1 Haziran'dan itibaren yürürlüğe girecek!

Fed'in yumuşak söylemleriyle emtia piyasaları rekora koştu!

Devlet Su İşleri ile Tarım ve Orman Bakanlığı 8231 personel alacak! Başvuru tarihi açıklandı mı? Son 2 gün!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön