28 / 04 / 2024

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…



Kripto piyasasında hareketlilik sürüyor ve en büyük kripto para birimi Bitcoin yükselmeye devam ediyor. 
 

Bitcoin 10 ay sonra yeniden 30 bin dolar seviyesinin üzerini gördü. Analiz şirketi CoinGecko verilerine göre; Bitcoin'in değeri son 24 saatte yüzde 6 yükseldi. Son bir haftadaki değer kazancı ise yüzde 7,8 olarak hesaplandı. Bitcoin'in piyasada değeri 579,7 millyar dolara yükseldi.

2021 senesinin Kasım ayında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 68 bin 990 dolara yükselen Bitcoin, o günden itibaren yaklaşık yüzde 60'tan fazla değer kaybı yaşamıştı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön