13 / 05 / 2024

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…



FED FAİZ ARTIŞLARINA DEVAM EDECEK Mİ?

Amerika güçlü kalmayı sürdüren iş gücü piyasalarının ardından yarın açıklanacak enflasyon verilerinin ABD Merkez Bankası'nın (FED) gelecek dönem politika adımlarıyla ilgili beklentiler üzerinde etkili olacağı söyleniyor.

ABD Merkez Bankası'nın (FED) mayıs sonrasında izleyeceği politikalara ilişkin belirsizlikler güçlü kalmayı sürdürürken, cuma günü Wells Fargo, JP Morgan  ve Citibank gibi bankalarla hızlanacak bilanço sezonunun söz konusu beklentilerle ilgili soru işaretlerini azaltabileceği düşünülüyor.
 

Analistler, Fed'in enflasyonla mücadele edebilmek için ekonomik aktiviteyi yavaşlatmak istediğini, buna rağmen piyasalarda bankanın adımlarının Amerika ekonomisinde ani bir durmaya sebep olup olmayacağı endişesinin olduğunu kaydetti.


Deprem etkisiyle sert düşüş! Sanayi üretimi yüzde 8,2 geriledi!

EYT’lilere müjde! Denizbank'tan 10 bin TL’ye varan nakit promosyon! İşte detayları...

Fitch Ratings: Gelecek hükümetin ilk işi döviz piyasası!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön