13 / 05 / 2024

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Haziran'dan beri ilk kez oluyor! Bitcoin 30 bin doların üzerine çıktı! Peki Ethereum ve altcoinlerde son durum ne?

Bitcoin Haziran'dan bu yana yani tam 10 ay sonra ilk kez 30 bin doların üzerini gördü. Peki Bitcoin, Ethereum ve altcoinlerde son durum ne? BTC, ETH ve XRP kaç dolar/TL oldu? Kripto piyasasında hareketlilik devam edecek mi? İşte ayrıntılar…



PİYASANIN EN DEĞERLİ İKİNCİ  PARASI DA DEĞERLENDİ!

İkinci en büyük dijital varlık olan Ethereum ise, 24 saatte yüzde 3,1'lik yükseliş gösterdi. Ethereum, 1.918 dolardan işlem görüyor. Ethereum'daki haftalık kazanç yüzde 5,9 oldu.

DOGECOIN'DE SON DURUM NE?

Geçen hafta Elon Musk’un Twitter logosunu köpeğinin fotoğrafıyla değiştirmesinin ardından dalgalanma yaşanan Dogecoin ise yüzde 1,8 artışla 0,084 dolardan işlem gördü. Son bir haftada dogecoin'de yüzde 12,1 düşüş görüldü.

Bir diğer alt coin XRP ise yüzde 4 arrtı ve 0,52 dolar seviyesine ulaştı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön