05 / 05 / 2024

Bitcoin ağında iki senenin en büyük zorluk düşüşü izleniyor!

Bitcoin ağında iki senenin en büyük zorluk düşüşü izleniyor!

Asya borsaları, yatırımcıların ABD hizmet verilerine tepki göstermesi ve Fed'in nihai faiz oranlarını daha yüksek tutma kararına ilişkin spekülasyonların artmasıyla düştü.



Kripto piyasasının kasvetli olmaya devam ediyor. Yatırım tarafında, kripto fon toplama, son düşüş döngüsünden bu yana en zorlu ayı yaşadı. Toplam finansman geçen yıla göre yüzde 84 düştü. Toplam finansmanın yüzde 33,4’ü CeFi’ye, ardından yüzde 27,1’i altyapıya ve yüzde 17,2’si Web3’e gitti. DeFi’nin toplam fonları, erken bir başlangıç yapmasına rağmen NFT’nin gerisinde kaldı.

 Bitcoin ağında iki senenin en büyük zorluk düşüşü izleniyor!

Bitcoin ağı, madencilerin 2021'e taşınmasından bu yana madencilik sorunlarında en büyük düşüşü görüyor. Ağ sorunları yüzde 7,2 azaldı. Bu, artan enerji maliyetleri ve zayıf nokta fiyatları karşısında kar marjlarının artması nedeniyle birçok büyük şirketin zor bir madencilik ekonomisiyle karşı karşıya olduğunu gösteriyor. küçülmeye devam et. Zorluk ayarında ciddi bir değişiklik, çalışamayan bir cihaz kapatmasından kaynaklanıyor olabilir. Analistler, daha fazla cihaz çevrimdışı duruma geldikçe sektörün önümüzdeki aylarda daha fazla düşüş görebileceğine inanıyor. Peki, kripto paralarda son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön