08 / 05 / 2024

Bitcoin bu hafta 20 bin dolar mı oluyor?

Bitcoin bu hafta 20 bin dolar mı oluyor?

Cumartesi günü için Bitcoin fiyat tahminleri değişmedi ve BTC 16.400 dolardan 16.780 dolara yükseldi.



Singapur merkez bankası Singapur Para Otoritesi (MAS), bu hafta FTX krizinin ardından ortaya çıkan bazı yanlış anlamaları ve sorunları açıklayan bir basın açıklaması yayınladı. Daha sonra MAS'ın neden FTX yerine Binance'i seçtiğini açıkladı.

MAS'a göre, ne Binance ne de FTX Singapur'da lisanslı değil. FTX, Binance'in yaptığı gibi aktif olarak Singapur'daki kullanıcıları çekmedi. MAS, Binance'e geçen yıl Eylül ayında Singapurlulara ödeme hizmetleri sağlamayı durdurmasını emretti. Birkaç ay sonra, kripto para borsası şehir devletindeki faaliyetlerini durdurdu.

Bitcoin'de yeni tehlike! İflas ihtimali dengeleri bozdu

Düzenleyiciler, FTX'in doğrudan Singapur'daki tüketicileri hedef aldığına dair hiçbir kanıt olmadığını söylediler. Ayrıca Singapur doları, FTX'te işlem yapmak için kullanılamaz. Singapurlular ise FTX hizmetini online olarak kullanabiliyor. MAS'a göre, FTX çöküşünün ana mesajı, herhangi bir platformda kripto para ticareti yapmanın riskli olduğu ve yatırımcıların tüm paralarını kaybedebilecekleri. MAS'a göre, birçok kripto para birimi değer kaybetti ve oldukça değişken. Kripto para endüstrisindeki mevcut kargaşa, kripto para ticaretinin tehlikelerle dolu olduğunu da gösteriyor.

Singapur Merkez Bankası'nın meşru kripto borsalarının bile başarısız olabileceği uyarısı, BTC/USD fiyatını olumsuz etkiledi. İşte diğer ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön