17 / 05 / 2024

Bitcoin daha dibi mi görecek? Ünlü kripto para analisti açıkladı!

Bitcoin daha dibi mi görecek? Ünlü kripto para analisti açıkladı!

İsabetli tahminleriyle bilinen tanınan kripto para analisti Capo, Bitcoin ve altcoin piyasası için daha fazla düşüş beklediğini duyurdu! Peki, Bitcoin daha fazla düşecek mi? İşte detaylar...



Bitcoin'in 30 bin dolarlık destek bölgesini kırdığını belirten Analist, "Bitcoin (btc), boğa koşusunun ana ekseni olan 30.000 dolarlık destek bölgesini kırdı. bu bir bölge, seviye değil. Tüm fitilleri alarak 29.000-31.000 dolar arasında. Şimdi o bölgeyi direnç olarak test ediyor." dedi.

Bitcoin daha dibi mi görecek? Ünlü kripto para analisti açıkladı!

Kriptokoincom'da yer alan habere göre; ünlü analist, Bitcoin’in yükselmeden önce 21.000 dolara kadar düşebileceğini söylüyor. Altcoin tarafına gelince, Capo, önümüzdeki birkaç gün içinde yüzde 40 ile yüzde 50 oranında daha düşüş beklediği altcoin’ler için ise şunları söyledi:

“Ayı bayrağının minimum hedefine henüz ulaşılmadı (23.000 dolar).  Bunu, bazı ana hedeflere henüz ulaşılamayan altcoin’lerde de görebilirsiniz.”

Bu arada Capo, Bitcoin dip seviyeleri gördükten sonra toparlanacağını söylüyor fakat ayı piyasasının yakında biteceği konusunda karamsarlığını sürdürüyor.

Editörün Notu: Bu haber 26 Mayıs 2022 tarihinde saat 17.24'de yazıldı. An itibariyle dolar kuru 16 lira 41 kuruş, euro 17 lira 62 kuruş, altının gramı ise 979 lira 71 kuruş değerindedir. 

Huawei Nova 8i'ye 2 bin TL indirim! Stoklar tükenmek üzere! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Vatan Bilgisayar'dan Samsung Galaxy S22'ye 2050 TL indirim! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Xiaomi Redmi Note 10S'ye büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 26 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön