30 / 04 / 2024

Kripto para analisti, Bitcoin'in 6 ay sonra geleceği o rakam açıkladı!

Kripto para analisti, Bitcoin'in 6 ay sonra geleceği o rakam açıkladı!

Balina Kaleo takma isimli kripto para analisti, Bitcoin (BTC)’nin yaklaşık 28 bin dolarlık desteğinin, Bitcoin onu çıkarmadan ve 20 bin doların altına düşmeden önce Eylül ayına kadar devam edeceğine inandığını söyledi! Peki, Peki, Bitcoin artacak mı? İşte detaylar...



Balina Kaleo takma isimli kripto para analisti, Bitcoin (BTC)’nin yaklaşık 28 bin dolarlık desteğinin, Bitcoin onu çıkarmadan ve 20 bin doların altına düşmeden önce Eylül ayına kadar devam edeceğine inandığını söylüyor:

"Ben basit hayalleri olan basit bir adamamım. Temelde hala önümüzdeki altı ile dokuz ay içinde Bitcoin için böyle bir şeyin ortaya çıkmasını bekiyorum."

Ünlü yatırım bankacısı, Ethereum un Bitcoin i geçeceğini duyurdu! Piyasanın hakimi olacak!Kriptokoincom'da yer alan habere göre; Balina Kaleo’nun grafiğine bakıldığında, kripto stratejisti, devasa kapitülasyon olayından sonra BTC için 40 bin dolara parabolik bir ralli öngörüyor.

Peki, Bitcoin artacak mı? İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön