12 / 05 / 2024

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD'de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası olan Binance’ın ABD pazarında, serbest piyasa fiyatından yaklaşık olarak 3 bin dolar daha ucuza satılıyor. İşte detaylar...



BİTCOİN BİNANCE ABD'DE 3 BİN DOLAR UCUZA SATILIYOR...

Bitcoin serbest piyasada 30 bin 100 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto para medyası Cointelegraph’ın haberine göre Bitcoin’in Binance ABD’deki satış fiyatı ise 27 bin 500 dolar civarında yani serbest piyasadan yaklaşık 3 bin dolar daha ucuz olduğu gözlemlendi.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Diğer önemli kripto para birimlerinden biri olan Ether de serbest piyasadan ucuza satışı yapılıyor.  Serbest piyasada 1855 dolar seviyesinden işlem gören Ether, Binance’de 1695 dolardan satışa sunuluyor.

Daha az yaygın olan diğer kripto para birimleri de benzer şekilde serbest piyasadan daha ucuza satıldığı ortaya çıktı.

Bitcoin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance ABD de 3 bin dolar daha ucuza satılıyor!

Binance’e açılan dava, getirilen veya getirilmesi muhtemele kısıtlamalardan dolayı kullanıcılar kripto paralarını daha ucuza satıyor.

Ama bu ‘ucuzluktan’ herkesin yararlanamadığı ortaya çıktı nedeni ise kısıtlamalardan dolayı bir aydır Binance’e yeni para giremiyor olması gözterildi.

Bitcoin'de sert yükseliş! Son 13 ayın en yüksek seviyesi!

Bitcoin’e SEC darbesi: Kayıp yüzde 2’ye yaklaştı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön