28 / 04 / 2024

Bitcoin’e SEC darbesi: Kayıp yüzde 2’ye yaklaştı!

Bitcoin’e SEC darbesi: Kayıp yüzde 2’ye yaklaştı!

Aktarılan son dakika detaylarına göre haftanın son işlem gününe kırmızıda giren dijital para piyasalarında bitcoindeki kayıp yüzde 2’ye yaklaştı. İşte konu ile ilgili detaylar...



Aktarılan son dakika detaylarına göre, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)’nun borsa yatırım fonları (ETF) başvurularını yetersiz şekilde nitelendirmesinden sonra kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin düşüşe geçti, fakat yine de kazançlı bir aya göz kırpıyor.

Verilen detaylara göre, BlackRock ve Fidelity gibi büyük isimlerin son bitcoin başvurularının SEC nezdinde yetersiz görüldüğüne dair bir rapordan sonra Cuma günü bitcoin fiyatı düştü.

Bitcoin’e SEC darbesi: Kayıp yüzde 2’ye yaklaştı!

Kayıplar yüzde 2’e dayandı

Coin Metrics'e göre de kripto paraların şahı olarak blinen bitcoin yüzde 1,67'den fazla değer kaybetti. Dünyanın en büyük dijital parası cuma günü öğleden sonra işlemlerde 30.024,00 dolar civarında işlem görüyordu. Yine verilen detaylara göre, günün erken saatlerinde kısa süreliğine 31 bin seviyesinin üzerine çıktı.

Ayrıca verilen detaylara göre, Ethereum da aynı saatlerde yüzde 0,44 kayıpla 1847,69 dolar civarında işlem gördü.  


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön