28 / 04 / 2024

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Kripto para piyasası önceki hafta yaşadığı kayıpları cuma günü ve hafta sonu geri almayı başardı. Algı nispeten daha olumlu bir görünüm kazandı. Uzmanlar, Bitcoin’in yeni haftada yukarı yönlü mü, yoksa aşağı yönlü mü hareket edeceğine karar vereceğini ifade ediyor.



paraanaliz.com'un haberine göre, önceki hafta SEC ve FED kaynaklı geri çekilmeler yaşayan ve 24 bin 800 dolara kadar düşen Bitcoin bu bölgeden destek alarak ve BlackRock’un spot Bitcoin ETF müracaatının yarattığı pozitif gündem nedeniyle son dönemde yaşadığı kayıpları geri aldı. Fakat uzmanlar, Bitcoin’in şu an fiyatlandığı bölgenin bıçak sırtı olduğunu belirtiyor.

 Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, kripto para piyasasına ilişkin yaşanan gelişmeleri şu şekilde aktardı:

“Sabah saatlerinde 26 bin 400 dolardan alıcı bulan kripto para piyasasının lokomotifi Bitcoin ve 1.720 doların üzerinde fiyatlanan Ethereum için bu bölgeler önceki dönemlerde yükseliş bölgesi olarak çalışmıştı. Yine çalışıp çalışmadığını göreceğiz. Fakat şu anda riskler yarı yarıya fiyatlanıyor. Olumlu taraftan bakarsak, piyasa için ciddi riskler SEC ve FED olarak ön plana çıkıyordu. Aynı zamanda, kripto para piyasası kısa vadede bu iki riski de geride bırakmayı başardı.”

İşte Samet Yorak’ın kripto para piyasasına ilişkin diğer analizleri...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön