13 / 05 / 2024

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Kripto para piyasası önceki hafta yaşadığı kayıpları cuma günü ve hafta sonu geri almayı başardı. Algı nispeten daha olumlu bir görünüm kazandı. Uzmanlar, Bitcoin’in yeni haftada yukarı yönlü mü, yoksa aşağı yönlü mü hareket edeceğine karar vereceğini ifade ediyor.



“Yeni haftada makro bakımdan gündemde çok bir şey yok. Haber akışı bakımından da sakin bir hafta geçireceğiz gibi görünüyor. Altcoinler de hafta sonu başlayarak bu sakin dönemde son günlerde meydana gelen kayıpları telafi edebilir. Geçen hafta meydana gelen sert düşüşten sonra bir miktar düzelme var. Fakat Bitcoin dominansının yükselmeyi sürdürmesi bu anlamda altcoinlerde potansiyel bir yükseliş hareketini kısıtlıyor ve aynı zamanda baskılıyor.

 Bitcoin geçen hafta yaşadığı kaybını telafi etti!

Bu duruma karşın Bitcoin fiyatındaki son günlerde yaşanan normalleşme ile beraber ANT, CLV, MTL, TRU ve AKRO önceki hafta yüzde 20 ila yüzde 30 arasında primlenerek en çok yükseliş yaşayan altcoinler olarak ön plana çıktılar. Bitcoin dominansı yeni hafta başlangıcında 49,7 seviyesiyle son iki senenin zirvesinde bulunuyor. Bununla beraber, kripto para piyasasının toplam büyüklüğü 1,05 trilyon doların üzerindeki seyrine devam ediyor.”

Erken emekli olmak isteyenler hemen baksın! Tek tek açıklandı!

Kredi kartlarına faiz zammı mı geliyor?

O belediye çok sayıda personel alacak! Açık kadrolar belli oldu! İlkokul mezunu olmanız yeterli!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön