13 / 05 / 2024

Bitcoin keskin satış baskısıyla karşı karşıya mı?

Bitcoin keskin satış baskısıyla karşı karşıya mı?

TA göstergesi, Bitcoin için güçlü satış baskısı gösteriyor!



Ek olarak, Stokastik Osilatörde aşırı alım koşulları da görülür, bu nedenle osilatör okuması 80'in üzerine çıktığında ve 80'in altına bir seviyeye döndüğünde bir satış sinyali tetiklenir.

2018 havası mı?

Hyland'a göre, Bitcoin'in şu anki aktivitesi 2018'de olanları hatırlatıyor. Üç günlük RSI ve Ekim azalan üçgeni de yükselişte, geleneksel olarak bir devralma sinyali olarak kullanılıyor. Aynı formasyonların kısa pozisyonlar olarak kabul edildiği zamanlardaydı.

Teknik analizde, bu tür bir aktiviteye "düşüş ayrışması" olarak da bilinen negatif RSI geri dönüşü denir ve tüccarlar için bir başka büyük satış sinyali.

2018'de, merkezi olmayan finans ( DeFi ) varlığının benzer faaliyet modelini, yüzde 50'den fazla dramatik bir fiyat düşüşü izledi. Ekim'deki 6.600 dolardan Aralık'ta 3.244 dolara düştü.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön