29 / 04 / 2024

Bitcoin madencileri ABD'de faaliyetlerini durdurdu!

Bitcoin madencileri ABD'de faaliyetlerini durdurdu!

ABD'deki fırtınalar bitcoin madencilerinin ticaretini durdurduğu için Bitcoin ağ kapasitesi hafta sonu yüzde 40 düştü.



Montana'da eksi 45 santigrat dereceye düşen sıcaklıklar ve New York'ta bir metreden fazla kar yağışıyla hafta sonu ABD'de fırtınalar hakim oldu. Hava nedeniyle elektrik talebinin arttığı ülkelerde bulunan Bitcoin madencileri, elektrik şebekesini desteklemek için faaliyetlerini durdurdu.

Bitcoin madencileri ABD de faaliyetlerini durdurdu!

Bitcoin ağının işlem gücünü temsil eden hashrate, madenciler ticareti durdurduğu için hafta sonu yüzde 40 düştü. ABD'nin en büyük maden havuzu olan Foundry USA'daki bilgi işlem gücü Cuma günü yüzde 50'den fazla düştü. Texas Blockchain Council'in kurucusu ve başkanı Lee Bratcher'ın LinkedIn hesabına göre, eyalet genelinde kurumsal madencilerin oluşturduğu işlem gücü yüzde 99 oranında düştü. Peki, kripto paralarda son durum ne? 1 BTC ne kadar? Bitcoin kaç dolar? Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? Dogecoin ne kadar? İşte 28 Aralık 2022 Kripto paralarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön