03 / 05 / 2024

Bitcoin ve Ethereum yükseliş trendini kırdı! Kriptolarda neler oluyor?

Bitcoin ve Ethereum yükseliş trendini kırdı! Kriptolarda neler oluyor?

Hareketli bir hafta yaşayan piyasalarda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının yankıları sürüyor. Peki kripto paralarda son durum ne? İşte ayrıntılar...



Hareketli bir hafta yaşayan piyasalarda ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell'ın açıklamalarının yankıları sürüyor. Yeni haftada piyasalarda ABD'de açıklanacak büyüme verisi ve işsizlik haklarından yararlanma rakamları bekleniyor. 

Bitay Araştırma Departmanı Analisti Betül Yavuz, piyasalardaki gelişmelerle ve hafta sonu sert düşüşler yaşanan Bitcoin ve Ethereum’daki son durumu ve beklentilerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Bitcoin ve Ethereum yükseliş trendini kırdı! Kriptolarda neler oluyor?

Peki kripto paralarda son durum ne? İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön