17 / 05 / 2024

 Bitcoin ve kripto paralar ile uluslararası ödemeler için yeni hamle geldi!

 Bitcoin ve kripto paralar ile uluslararası ödemeler için yeni hamle geldi!

İran, kripto para ticaretine yönelik önemli bir düzenleme yaptı. İthalat için Bitcoin ve kripto para birimleri ile ödeme çalışmalarını tamamladıklarını duyurdu. İşte ayrıntılar...



İRAN BAKANI SEYİD REZA FATEMİ AMİN AÇIKLADI! SON DAKİKA

İran Ticaret Bakanı Seyid Reza Fatemi Amin bitcoin ve kripto paralarla uluslararası ödemeler yapacaklarını şu şekilde açıkladı: “Yakıt ve enerjinin nasıl sağlanacağı ve lisansların nasıl atanacağı ve verileceği dahil olmak üzere kripto varlıklarla ilgili tüm konular tasarlandı” diyen Bakan’ın açıklamasına ek olarak, Ticaret Bakan Yardımcısı Alireza Peymanpak da, "Eylül sonuna kadar kripto para birimleri ve akıllı sözleşmelerin kullanımı hedef ülkelerle dış ticarette yaygın olarak kullanılacak"ifadesini kullandı.

 Bitcoin ve kripto paralar ile uluslararası ödemeler için yeni hamle geldi!

2019 yılında ise İran Merkez Bankası ülke içinde kripto para ticaretini yasaklamıştı. Fakat ardından hükümet ithalat için ödeme yapmak için bitcoin gibi kripto para birimlerinin kullanılmasına izin verdiği belirtildi.

Kripto varlıklardaki sert düşüş yavaşladı mı? Bitcoin ve Ethereum kaç dolar? İşte 30 Ağustos 2022 fiyatları…

Bitcoin'de aylar sonra bir ilk! 

Bitcoin bir buçuk ay sonra yeniden 20 bin doların altında!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön