25 / 07 / 2024

Bitcoin, XRP ve altcoinler’deki yükselişin nedeni ne?

Bitcoin, XRP ve altcoinler’deki yükselişin nedeni ne?

Bitcoin ve XRP başta olmak üzere altcoin’lerde yükseliş başladı. Yönetimi altında yaklaşık 600 milyar dolarlık varlık bulunan varlık yönetimi şirketi Bernstein, 13 Temmuz tarihinde paylaştığı bir araştırma notunda kripto para piyasasındaki yükselişe ışık tutarak, Bitcoin ve altcoinler’deki yükselişi


Sentez Mekanik 10. yıl dönümünü kutladı!


Gautam Chhugani önderliğindeki Bernstein analistleri, kararın kripto para borsalarında satılan diğer altcoinler üzerindeki menkul kıymet şeklinde kategorize edilmesi, yükünü hafiflettiğinin ve ikincil platformlarda satılan tüm altcoinler için büyük bir rahatlama sağladığının altını çizdi.

 Bitcoin, XRP ve altcoinler’deki yükselişin nedeni ne?

MAHKEMENİN KARARI NEYİ GÖSTERİYOR?

Mahkemenin söz konusu kararının Amerika Birleşik Devletleri’nde ayrı bir kripto para kapsamında duyulan ihtiyacı ortaya çıkardığına vurgu yapan analistler, mahkemenin bu kararının Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun (SEC) altcoinler’i menkul kıymet olarak kategorize etmesinde kullandığı Howey testinin kripto para borsalarında satılan altcoinler’e direkt olarak uygulanamayacağı anlamına geldiğini ifade etti.

Analistler, “Bu durum, SEC’in menkul kıymetler yasasının açık olduğu ve her durumda gerekli olan bağlamsal yorum göz önüne alındığı zaman kripto para için ayrı bir açıklığa gerek olmadığı yönündeki baskını hafifletmiştir” şeklinde değerlendirme yaparak SEC’in kripto para piyasası üzerindeki baskısının azalttığına dikkat çekti.

Seyyanen zam konusunda yeni gelişme! Herkes bunu merak ediyor!

KDV zammı sonrası sıfır araç fiyatları resmen fırladı! İşte en düşük araç fiyatları...

Temmuz 2023 SSK ve Bağ-Kur zamlı emekli maaşı kalem kalem hesaplandı! Kim, ne kadar alacak? İşte en yeni emekli maaşları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön