06 / 05 / 2024

Bitcoin yıkılmadı ayakta!

Bitcoin yıkılmadı ayakta!

Bitcoin, ABD Merkez Bankası'nın uzun zamandır beklenen faiz oranı kararının ardından biraz düştü. Kripto paraların mevcut durumu bu...



Bitcoin, küresel gelişmeler ve merkez bankası faiz kararları nedeniyle günde birçok kez değer değiştirerek yatırımcıların ilgisini çekiyor. Dün gece, yatırımcıların merakla beklenen ABD Merkez Bankası faiz kararı piyasaları beklendiği kadar sallamadı.

Bitcoin, Fed 75 baz puan yükselttikten sonra bile kritik 20.000 dolar seviyesinin altına geçemedi. Ancak son 24 saatte yüzde 0,70 düşerek 20.300 dolara düştü.

Bu sene kaç Bitcoin milyonerleri silindi?

Ayrıca, Fed Başkanı Jerome Powell, enflasyonun üst sınıra yaklaştığı ve yüzde 2 hedefine düştüğü için bir noktada enflasyonu yavaşlatmanın ihtiyatlı olacağını yineledi. Bu sözler, gelecekteki faiz indirimleri veya faiz artışları olarak yorumlandı.

Bir yandan bu durumun gelecekteki kripto para piyasası üzerinde olumlu bir etkisi olması bekleniyor.

Peki, kriptolarda son durum ne? Bitcoin ne kadar? Ethereum ne kadar? İşte 3 Kasım 2022 kriptolarda son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön