04 / 05 / 2024

Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin'de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin'de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 

Bitcoin piyasaların etkisi ile 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi. Bu düşüşe paralel olarak da kriptO para piyasası da düşüş gösterdi.



KRİPTO PİYASASINDA NELER OLUYOR?

Sözcü Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bitcoin 15 Mart tarihinden bu güne n düşük seviyesine geriledi. Yüzde 20'den fazla değer yabederek 38 bin 500 dolara geriledi. Etherum ise günlük yüzde 4 düşüşlk 2 bin 820 dolara düştü. 

 Bitcoin 6 haftanın en düşük seviyesinde! Bitcoin de rüzgar tersine dönebilir; kayıplara hazır olun! 
KRİPTO PARA PİYASASINDA YÖN AŞAĞI

Fundstrat isimli piyasa araştırması şirketinde teknik stratejist Mark Newton cuma günü yayınlanan araştırma notunda, “Bitcoin, cuma günkü geri çekilmesinde çok önemli iki aylık bir trendi kırıyor” dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön