02 / 05 / 2024

Bitcoin'de büyük çöküş geliyor! Uyarı o isimden yapıldı!

Bitcoin'de büyük çöküş geliyor! Uyarı o isimden yapıldı!

Bitcoin yatırımcısı ve en çok satan finans kitabı Zengin Baba Yoksul Baba'nın yazarı Robert Kiyosaki, Bitcoin çıkışına zaman zaman yeni şeyler ekliyor. Yatırımcılara altın ve gümüş konusunda tavsiyelerde bulunan Kiyosaki, Bitcoin'in iki yıl içinde 500.000 doları görebileceğini öne sürdü.



Yılın başında toparlanan Bitcoin, üç hafta sonra ilk kez 22.000 dolar seviyesinin altına düştü. Bazı üst düzey kripto analistleri bunun sadece bir düzeltme olduğunu söylerken, diğerleri düşüşün devam edeceğini söylüyor.

Bitcoin'de büyük çöküş geliyor! Uyarı o isimden yapıldı! İşte ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön