02 / 05 / 2024

Bitcoin'de büyük kayıp! Kripto paralar ne durumda?

Bitcoin'de büyük kayıp! Kripto paralar ne durumda?

Kripto para sahipleri zor durumda. Bitcoin'de Kasım 2021'den beri yaşanan kayıp yüzde 70'i aştı. 



Kasım 2021'den bu yana Bitcoin’de yaşanan kayıp yüzde 70’i aşmış bir vaziyette. Başta ABD olmak üzere birçok ülke merkez bankası 41 yılın zirvesine çıkan enflasyon rakamları ile mücadele etmekte.  Çarşamba günü ABD’de haziran ayı enflasyon verileri açıklanmıştı. Enflasyon yıllık bazda yüzde 9.1 ile beklentilerin üzerinde gelmişti. 

Geçen kasım ayında 69 bin dolar sınırına kadar çıkan kriptonun amiral gemisi Bitcoin, 18 bin doların altını görerek yüzde 70’in üzerinde geri çekilme kaydediyor. Alt coinlerde ise kayıp daha büyük bir boyutta. Zirvesine göre yüzde 99 gerileyen çok sayıda coin mevcut.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön