23 / 05 / 2024

Bitcoin'de büyük tehlike! 16 bin doların altına inebilir!

Bitcoin'de büyük tehlike! 16 bin doların altına inebilir!

Bitcoin (BTC) boğaları varlığın fiyatını başarılı bir şekilde 16.000 doların üzerine sabitledi, ancak Çin'deki endişeler Bitcoin'i 16.000 doların altına itebilir!



Özellikle Bitcoin, hala FTX kripto para borsasının çöküşünün genel piyasa üzerindeki etkisiyle karşı karşıya. İlginç bir şekilde, Çin'deki siyasi kargaşa piyasa için kasvetli bir görünüm yaratırken, ilk kripto para birimleri hakim olan makroekonomik faktörler tarafından baskılanmaya devam ediyor.

Bu durumda analistler, Çin'deki kargaşanın tedarik zincirlerini zorlayacağını ve enflasyon ile faiz oranlarının kontrolünü zorlaştıracağını tahmin ediyor.

Bitcoin'e yatırım zamanı mı? O isim açıkladı!Bitcoin fiyat analizi

 Bitcoin'in geçen hafta iki yılın en düşük seviyesi olan 15.400 dolardan güçlenmesinin ardından geldi. BTC'nin daha fazla serbest düşüşü önlemek için varlık fiyatını 16.100 doların üzerinde tutması gerekiyor.

Ek olarak, 28 Kasım'da kripto ticareti uzmanı Michael van de Poppe bir tweet'te Bitcoin'in kritik bir alanı geçemediğini ve Çin fiyatının piyasayı yeni diplere itebileceğine dikkat çekti.

Peki, Bitcoin fiyatı ne kadar? Kripto para piyasasında son durum ne? Bitcoin'de son durum ne? 30 Kasım 2022 kripto para fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön