04 / 05 / 2024

Bitcoin'de büyük tehlike! 16 bin doların altına inebilir!

Bitcoin'de büyük tehlike! 16 bin doların altına inebilir!

Bitcoin (BTC) boğaları varlığın fiyatını başarılı bir şekilde 16.000 doların üzerine sabitledi, ancak Çin'deki endişeler Bitcoin'i 16.000 doların altına itebilir!



Bitcoin (BTC) boğaları, varlığın fiyatını 16.000 doların üzerine sabitledi ve konsolidasyonu bu seviye civarında artırdı. Özellikle Bitcoin'in toparlanma beklentileri, Çin'deki koronavirüs kısıtlamalarına karşı protestolar nedeniyle durdu ve piyasada yeni bir kargaşaya neden oldu.

Bitcoin keskin satış baskısıyla karşı karşıya mı?Çin Sivil Huzursuzluğu Bitcoin'i 16.000 Doların Altına Çekebilir!

Kitco News analisti Jim Wyckoff varlıkların 28 Kasım'da 16.000 doların altına düşmesini beklediğinden, Bitcoin ayıları hala yakın vadeli teknolojik avantajı koruyor.

Wyckoff, “BC boğaları geçen hafta iki yılın en düşük seviyesini gördükten sonra fiyatları sabitlerken, boğalar hafta sonu Çin'deki iç huzursuzluğun ortasında BC fiyatlarının güvenli liman talebi görmemesi nedeniyle hayal kırıklığına uğradı. BC ayıları genel olarak kısa vadeli bir teknik avantaja sahiptir. Bununla birlikte, son zamanlardaki yatay fiyat hareketi boğaları çok az destekliyor” şeklinde konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön