27 / 04 / 2024

Bitcoin'de dip geldi mi? Ünlü Analist açıkladı!

Bitcoin'de dip geldi mi? Ünlü Analist açıkladı!

Sosyal medyada “Rekt Capital” kullanıcı adı ile popüler olan kripto para analisti, Twitter hesabından attığı tweetler ile piyasada yaşanan son durumu yorumladı. Bitcoin'de dip geldi mi? İşte detaylar...



Twitter'da paylaştığı tweetler ile kripto para piyasasında yaşanan son durumu yorumlayan analist, Bitcoin'deki güncel teknik görünüme dikkat çekti. Analist, Bitcoin’in tarihsel teknik görünüme göre dip fiyat seviyelerine önemli ölçüde yaklaştığını kaydetti. Analist güncel fiyat seviyelerinin uzun vadeli yatırımcılar adına oldukça mühim olduğunu belirtti. Ayrıca kripto para piyasasının aylardır güçlü bir düşüş ivmesi yaşadığını vurgulayan analist, Bitcoin’de aşırı satış seviyelerine ulaşıldığını da söyledi. 

Lider kripto para birimi Bitcoin'de dün akşam üzeri kısa süreli bir artış meydana gelse de günün erken saatlerinde yeniden aşağı değer kaybetti. 19.100 dolar seviyelerine kadar geriledi. Ethereum (ETH) ise kaydettiği son değer kayıpları ile birlikte bin 55 dolar seviyelerinden işlem görmeye başladı. Kripto para birimlerinin toplam piyasa değeri ise son bir gün içinde kaydettiği yüzde 1’e yakın bir düşüşün ardından 903 milyar dolara indi. Diğer taraftan kripto para piyasası, son döneme göre yeni haftaya düşük volatilite ile başladı. Coinglass verilerine göre son bir gün içinde ortalama 55 milyon dolar değerinde short ve long pozisyon tasfiye oldu.

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden tahmin! Duyan inanamadı! 

Bitcoin

 19515.87 USD        

Ethereum

 1088.14 USD        

Ripple

 0.32050 USD        

Bitcoin Cash

 104.92 USD        

Aave

 59.17 USD        

Algorand

 0.31260 USD        

Litecoin

 50.86 USD        

Kripto para yatırımcıları dikkat! Bitcoin yeni haftaya yükselişle başladı!

Kripto paralarda son durum ne oldu? İşte 4 Temmuz 2022 Bitcoin, Ethereum ve Altcoin’lerde son dakika gelişmeleri

Bitcoin'de kritik Temmuz açıklaması! Yatırımcılara şok! Bu seviyeye ulaşacak! 

Kriptolara bir darbede Avrupa'dan geldi! Yeni düzenleme için anlaşma yapıldı! Yatırımcılar dikkat! 

Skoda Octavia'nın fiyatları güncellendi! En ucuz Skoda Octavia kaç TL? İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Honda City fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! İşte 4 Temmuz 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön