07 / 05 / 2024

Bitcoin'de düşüş sona erdi!

Bitcoin'de düşüş sona erdi!

Elon Musk'ın tweetleri nedeniyle yeni haftaya düşüşle başlayan Bitcoin yeniden yükselişe geçti.



Önceki gün 42 bin dolar seviyesine gerileyen Bitcoin bugün yeniden 45 bin doları geçti Sputniknews'te yer alan habere göre Ethereum ise 3 bin 200 dolara çekildikten sonra salı günü 3 bin 550 dolara yükseldi. Bitcoin'in dominansı yüzde 40 civarında olurken  Ethereum’un dominansı ise yüzde 19,60 seviyesinde seyrediyor. 

Litecoin geçtiğimiz hafta 400 dolar sınırını aştıktan sonra pazartesi günü 300 doların altına düştü. Salı günü yeniden yükselişe geçen Litecoin, 307 dolardan işlem görüyor.  RP de pazartesi 1.35 dolara kadar geriledikten sonra salı günü 1,53 dolar civarına çıktı. 

Bloomberg Galaxy Kripto Para Endeksi, 11 Mayıs’ta 3 bin 765 ile tüm zamanların en yüksek rakamına elde ederken sonrasında hızlı bir düşüş kaydederek 3 bin 133 seviyesine geriledi.

Bitcoin de düşüş sona erdi!

Coinbase halka arz fiyatının altına düştü

Kripto para piyasalarında düşüşle birlikte Coinbase hisseleri de yüzde 248 dolardan günü kapatarak 250 dolarlık halka arz referans fiyatının altına geriledi. 

Coinbase SEC’e yaptığı açıklamasında kripto varlık fiyatlarına ne derece bağlı olduğunun altını çizerek "Net gelirimiz önemli ölçüde kripto varlıkların fiyatlarına ve platformda gerçekleştirilen işlemlere dayalı" demişti.

Bitcoin düşmeye devam edecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön