02 / 05 / 2024

Bitcoin'de güçlenme başladı!

Bitcoin'de güçlenme başladı!

Kripto para birimi lideri Bitcoin 50 bin doların üstüne çıktı. Bir süredir düşüş yaşayan Bitcoin'in bu yükselişi güçlenme olarak yorumlandı. 



Kripto Para birimlerinin yatay seyrinde kalan Bitcoin'i baz alarak hareket eden kripto para piyasalarında hafif yükselişler meydana geldi.

Hürriyet'te yer alan habere göre; Lider kripto para birimi Bitcoin'in 51 bin doları geçmesiyle beraber güçlenme grafiği ortaya çıkmaya başladı.

Bitcoin de güçlenme başladı!

Küresel ekonomideki enflasyon endişeleri, ABD Merkez Bankası'nın faiz artırım hamlesi, Altın fiyatları gibi birçok etken altında fiyatlamalarınıa devam eden kripto paralar tarihi zirvelerinden uzakta kaldı. 

Bitcoin güne 50 bin 963 Dolar seviyesinden başladı. Gün içinde en düşük 50 bin 564 dolar, en yüksek de 51 bin 520 dolar seviyesi görüldü. Saat 08:47 itibarıyla 50 bin 972 dolar seviyesinde bulunuyor.

Bitcoin piyasası kimlerin elinde? 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön