17 / 05 / 2024

Bitcoin’de herkes perşembeyi bekliyor! 3 Uzman açıkladı!

Bitcoin’de herkes perşembeyi bekliyor! 3 Uzman açıkladı!

Bitcoin'de herkes perşembe gününü bekliyor... Üç uzman kripto para piyasası ile ilgili ortalığı alevlendirecek flaş açıklamalar yaptı.



Kritik Gün: Perşembe!

Coin Türk'ten Serkan Aydın'ın haberine göre; kripto para piyasası şu ana kadar önemli ölçüde yükseldi. Bitcoin son 2 saatte yüzde 1,5 artışla 17.000 dolar seviyesinin üzerine çıkarken, Ethereum (ETH)  yaklaşık yüzde 4 oranında değer kazanarak 1.300 doları aştı. Bitcoin, 16.000 ila 17.000 dolar arasında dalgalandıktan sonra üç haftanın en yüksek seviyesine ulaştı. Uzmanlar, mevcut artışı son ABD istihdam verilerine ve FED'in (Fed) önümüzdeki haftalarda  para politikasını gevşetmesine bağlıyor. Yatırım firması Link Securities'in analiz direktörü Juan Fernandez-Figares'e göre, FED'in sıkılaştırma politikası istenen etkiyi yaratmaya başlıyor. Bu nedenle Bitcoin uzun vadede  yükselmeye devam edecektir. Coinbase analisti David Duong, Bitcoin destek için 17.100 dolara dönene kadar 17.800 doların geleceğini tahmin ediyor. FundStrat analisti Sean Farrell, sektördeki krizlerin ve satış baskısının etkisinin azalmaya başladığını vurguladı. 

Bitcoin’de herkes perşembeyi bekliyor! 3 Uzman açıkladı!

ABD Aralık ayı enflasyon göstergesi Perşembe günü açıklanacak. Analistler hem temel enflasyonda (yüzde 7,1'den yüzde 6,5'e) hem de çekirdek enflasyonda (yüzde 6,0'dan yüzde 5,7'ye) daha fazla yavaşlama bekliyorlar. Uzmanlar olası sürprizler karşısında hem aşağı hem de yukarı önemli hareketler öngörüyor. Fernández-Figares şunları söyledi: 

"Enflasyondaki yavaşlama eğilimi devam ederse, Bitcoin ve hisse senetleri yükselmeye devam edebilir. Öte yandan, enflasyon beklenenden yüksek gelirse, hisse senedi piyasalarında küçük bir düzeltmeye neden olabilir.  Bu durumda, Bitcoin’deki yükseliş de sona erecek."

Bitcoin’de herkes perşembeyi bekliyor! 3 Uzman açıkladı!

Piyasa Diken Üzerinde: 3 Endişe Kaynağı!

Aynı zamanda piyasa, Winklevoss ikizlerinin borsası Gemini ile ilgili taleplere odaklanmasını yakından izliyor. FTX iflasından en çok etkilenen tokenlardan biri olan Solana'nın (SOL) Sam Bankman-Fried ile olan ilişkisi nedeniyle geri kazanılması da dikkat çekicidir; Bitcoin ve altcoinler, FTX'in 11 Kasım'da iflas başvurusunda bulunmasından bu yana sert darbe aldı. Ayrıca Tron'un Justin Sun ile ilişkili yerel tokeni TRX TRX ve Huobi'nin yerel tokenı HT de endişe verici. BTC yeniden yeni krizlerle karşılaşabilir.

FED açıklaması öncesinde analistler peş peşe açıkladı! Çabuk buraya bakın, son dakika...
Garanti Bankası`ndan dev bonus kampanyası! 31 Ocak 2023'e kadar hemen yararlanın!
Aile Bakanlığı son dakika müjdesini verdi! Bu kişilere ödeme yapılacak! Parayı gören havalara uçacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön