28 / 04 / 2024

Bitcoin'de sert düşüş! Piyasalar alt üst oldu

Bitcoin'de sert düşüş! Piyasalar alt üst oldu

ABD merkezli Silvergate Bank'te yaşanan sorunlar Bitcoin'de büyük etki gösterdi. Asya piyasalarının açılmasıyla Bitcoin, 45 dakika içerisinde yüzde 5 değer kaybederek yaklaşık 50 milyar dolarlık bir düşüş oldu. İşte tüm detaylar...



Bitcoin, Asya piyasalarının açılmasıyla yüzde 5 değer kaybederek 23.426 dolardan 22.267 dolara kadar düştü. Piyasalarda deprem etkisi yaratan bu düşüşte Bitcoin, 45 dakika içinde 50 milyar dolarlık bir düşüş görüldü. Düşüş diğer coinlerde de etkili.

Bitcoin bu sabaha karşı ani bir düşüş görüldü. TSİ 4.15 civarında 23.426 dolardan işlem gören dünyanın en büyük kripto parası Asya'da işlemlerin başlamasıyla 45 dakikada 22.267 dolara kadar indi. Söz konusu süreçte değer kaybı yüzde 4.9'u geçti. Saat 8.45 itibarıyla ise 22.300 doların üzerine tırmansa da günlük kaybı yüzde 4.8 olarak kaydedildi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön