14 / 05 / 2024

Bitcoin'de sert düşüş! Piyasalar alt üst oldu

Bitcoin'de sert düşüş! Piyasalar alt üst oldu

ABD merkezli Silvergate Bank'te yaşanan sorunlar Bitcoin'de büyük etki gösterdi. Asya piyasalarının açılmasıyla Bitcoin, 45 dakika içerisinde yüzde 5 değer kaybederek yaklaşık 50 milyar dolarlık bir düşüş oldu. İşte tüm detaylar...



PİYASA GENELİNE YAYILDI

Düşüşler tüm kripto para piyasasına yayıldı. Ethereum yüzde 4.6 değer kaybederek 1.570 dolara geriledi. Binance Coin yüzde 3'lük düşüşle 290 dolar, Ripple yüzde 3.2'lik düşüşle 0.36 dolar, Cardano (ADA) yüzde 5.6'lık düşüşle 0.33 dolara geriledi. Polygon yüzde 4.7, Dogecoin ise yüzde 6.6 değer kaybı yaşadı.

50 MİLYAR DOLAR SİLİNDİ

Coinmarketcap verilerine göre TSİ 4.15 itibarıyla kripto paraların toplam piyasa değeri 1 trilyon 67 milyar dolar iken 5.00 itibarıyla 1 trilyon 17 milyar dolara geriledi. Yani sadece 45 dakikada piyasadan 50 milyar dolar silindi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön