03 / 05 / 2024

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin yükselecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...



Bybit Türkiye Araştırma Müdürü Beste Naz Süllü kripto para yatırımları ile ilgili yaptığı açıklamada kripto paraların son olarak sekizinci haftayı da negatif kapatmasından sonra yeteri kadar satış iştahının kalmamasıyla yükselişe geçtiğini kaydederek, Cuma günü de çoğunluğu put (satım) olan opsiyonların vade bitiş tarihi oldunu söyledi. 

Yaptığı açıklamada daha öncesinde 28 bin 600 dolar denemesinde birçok satış kontratı açıldığını9 ama piyasa yeniden 30 bin dolar seviyelerine geldiğinde short pozisyonların likidite olduğunu söyleyen Beste Naz Süllü: "Bu tablo bize artık 30 bin dolar  seviyesinin altında yeteri kadar satma iştahını yansıtmadığı için geçen hafta sizlere Cuma gününden sonra yükseliş görebileceğimizi belirtmiştik" dedi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön