03 / 05 / 2024

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?

Bitcoin'de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?

Kripto paraların şahı olarak bilinen Bitcoin'deki son durum merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki Bitcoin'de son durum ne? Bitcoin yükselecek mi? İşte merak edilen tüm detaylar...



Dün 32 bin dolar seviyelerine yaklaşan Bitcoin sonrası toplamda 300 milyon dolara yakın pozisyonun likidite olduğunu kaydeden Beste Naz Süllü, diğer tarafta bugün ufak bir miktar geleneksel piyasaya bağlı düzeltmelerin söz konusu olabileceğine değinerek, dün tatil olan ABD piyasalarının bugün açılış öncesinde vadelilerde eksi seyrettiğini kaydetti. Bu nedenle dünkü kazançların bir kısmının bugün kar satışlarına uğrayabileceğine değinen Süllü, ilk olarak Bitcoin’in yükselişe geçmesini beklediklerini ve şu anda yüzde 46 olan dominansın yeniden yüzde 50 üzerine çıkmasını beklediklerini kaydetti.

Bitcoin de son dakika! Bitcoin yükselecek mi?

Bitcoin’in ölçeklendirilebilir ağı Lightning Network’un kapasitesi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını ayrıca bireysel ve kurumsal yatırımcıların da ilk tercihlerinin Bitcoin olduğunu unutmamak gerektiğini kaydeden Beste Naz Süllü piyasanın çok kan kaybettiğini kaydederek, Kasım'da gördüğü toplam piyasa değerinin 3 trilyon dolar büyüklüğünden 1,3 trilyon dolara gerilediğini söyledi.

Yaptığı açıklamada Bitcoin’de 30 bin 600 dolar ve 31 bin 500 dolar seviyelerinde tutunma çabasının olduğuna değinen Süllü, geri çekilmelerde bu destekler önemli olacağını söyleyerek, "Ana desteğimiz 30.600$ gerisine inmediği sürece 32.300 ve 32.900$ seviyeleri bir sonraki adımda hedefleri olacak." dedi.

Ünlü Bitcoin Analisti uyardı! Bu kez dibi görecek!

Bitcoin'de yatırımcıları şok eden gelişme! 2025'e kadar sürecek! 

Ağır yara alan kripto paralar gaza bastı! Kötü senaryo geride mi kaldı?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön