05 / 07 / 2024

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin'de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

Bitcoin’in problemleri devam ediyor ve üçüncü gününde neredeyse 27.000 dolara erişirken başka bir ücret düşüşü yaşandı. Bu hal diğer altcoin’lerin de zarara uğramasına sebep oldu ve özellikle MATIC, SOL, DOGE ve LTC değer kaybetti. Ancak LDO ve BCH çıkışa geçti.



BCH ve LDO piyasa duyarlılığına karşı çıkıyor Öteki altcoin'ler de son birkaç gündür kayıplar yaşadı.

Ethereum hafta sonu boyunca 1.900 doların üstündeydi fakat şu andan itibaren 1.850 doların altına geriledi. Binance Coin ise 340 dolardan 315 dolara geriledi.

Bitcoin de sorunlar bitmiyor! Bitcoin 28.000 dolar altına indi

XRP, DOGE, MATIC, SOL ve LTC daha da fazla kayıp meydana geldi ve bir günde %5 kadar düşüş kaydetti. Fakat BCH ve LDO çıkışa geçti ve yaklaşık %7 yükseldi. Netice olarak BCH, 120 dolardan işlem görürken LDO 1,8 doların üzerinde işlem görüyor.

Ancak toplam kripto piyasası ederdi bir kez daha düştü. Günler önce 1,2 trilyon doların üstünde olan bu metrik, şimdi CMC’de 1,140 trilyon dolarda.

Kaynak: kriptoparahaber.com/


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön