03 / 05 / 2024

Bitcoin'deki değer kaybı devam edecek mi?

Bitcoin'deki değer kaybı devam edecek mi?

Bitcoin'in, 30 bin doların altına düşüp yeniden 34 bin seviyelerine yükselmesinin ardından uzun vadede düşüşlerin sürüp sürmeyeceği merak edilmeye başlandı. JPMorgan stratejistleri konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Bitcoin'in, 30 bin doların altına düşüp yeniden 34 bin seviyelerine yükselmesinin ardından uzun vadede düşüşlerin sürüp sürmeyeceği merak edilmeye başlandı.

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre; bu noktada JPMorgan stratejistleri düşüşün süreceği yönünde öngörüler yaptı. Analistler Bitcoin'in orta vadede düşüş eğilimine devam edeceğini, 23 bin ile 35 bin seviyesi arasında kendine yer bulacağına dikkat çekti.

Bitcoin deki değer kaybı devam edecek mi?

JPMorgan’a göre, Haziran ve Temmuz ayları arasında büyük bir Bitcoin fonunda yapılacak olan hisse satışı, dünyanın en büyük hacimli kripto parasında yeni bir baskı oluşturacak. 

Bitcoin’deki düşüşler devam ederken JPMorgan stratejisti Nikolaos Panigirtzoglou tarafından hazırlanan raporda, bir Bitcoin fonu olan piyasa devi Grayscale Bitcoin Trust’ın hisse satışlarına dönük tahminleri sebebiyle Bitcoin’deki düşüş eğiliminin devam edeceğini belirtti. 

Bitcoin deki değer kaybı devam edecek mi?

Düzelmeye karşın olumsuz bakış

JPMorgan’ın stratejistleri tarafından yapılan değerlendirmede, “Bu haftaki düzelmeye rağmen, Bitcoin ve kripto pazarı için olumsuz bakış açımızı terk etmekte isteksiziz. Sinyallerimiz genel olarak düşüş eğiliminde.” diye konuştu.

Smart Trade Coin dolandırıcılığı: 200 bin kişiden 100 milyon dolar aldılar!

Bitcoin geri döndü!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön