06 / 05 / 2024

Bitlis Eren Üniversitesi mühendis akademik personel arıyor!

Bitlis Eren Üniversitesi mühendis akademik personel arıyor!

Bitlis Eren ve Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlükleri, çeşitli birimlerde istihdam edilmek üzere öğretimüyesi alacak...



Zonguldak Karaelmas Üniversitesinin duyurusu Resmi Gazetenin bugünkü sayısında, Bitlis Eren Üniversitesinin duyurusu da bazı gazetelerde yayımlandı. Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğü 1 profesör, 7 doçent alımında bulunacak.

Tıp fakültesinin beyin ve sinir cerrahisi anabilim dalı için nörovasküler cerrahi ve nöroşirurji tarihi konusunda deneyimli 1 profesör, nöroloji, genel cerrahi, üroloji ve ruh sağlığı ve hastalıkları için 4 doçent, radyoloji ve acil tıp için 4 yardımcı doçent, mühendislik fakültesinin çevre bilimleri ve kontrol teorisi ve uygulamaları anabilim dalı için 2 doçent, 2 yardımcı doçent, fen edebiyat fakültesinin matematiksel fizik anabilim dalı için de 1 doçent alınacak. Adaylar müracaatlarını 15 gün içinde (11 Nisan 2011) Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar. Profesör ve doçent kadrosuna daimi statüye göre atama yapılacak.

BİTLİS EREN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

Öte yandan Bitlis Eren Üniversitesi Rektörlüğü 46 yardımcı doçent alımında bulunacak. Yardımcı doçentler fen edebiyat, iktisadi ve idari bilimler ve mühendislik-mimarlık fakülteleri ile ve sağlık yüksekokulunda istihdam edilecek. Adaylar başvurularını 15 gün içinde Eren Üniversitesi Rektörlüğüne yapacaklar. Bu arada yabancı dil sınav tarihleri ve yerleri üniversitenin web sitesinde ilan edilecek.
AA


Geri Dön