30 / 04 / 2024

Bitlis Ticaret Merkezi inşaat çalışmaları başladı!

 Bitlis Ticaret Merkezi inşaat çalışmaları başladı!

Bitlis Belediyesi'nce yürütülen "Dere Üstü Açma ve Islah Projesi" kapsamında ticaret merkezinin yapılacağı yerde inşaat çalışmalarına başlandı.



Bitlis Belediyesi'nce yürütülen ‘Dere Üstü Açma ve Islah Projesi’ kapsamında ticaret merkezinin yapılacağı yerde inşaat çalışmalarına başlandı. 


Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dere Üstü Açma ve Islah Projesi'nin en önemli aşamalarından biri olan ticaret merkezinin yapımına başlandığını söyledi. Ticaret merkezinin yapımını kent için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Alaydın, “Dere üstünün açılması sözünü vermiştik. Dere ıslah çalışmaları Arap Köprüsü'nün civarından şehir merkezinin olduğu yere doğru devam ediyor. Şimdi de ihalesi yapılan ticaret merkezinin yapımına başlandı. Ticaret merkezi Bitlis için çok önemli bir gelişme. Sıkışmış olan çarşı merkezi, yapacağımız ticaret merkeziyle, geniş bir alanda, insanların rahatlıkla alışveriş yapacağı bir yer olacak. Bitlis'te yıllardır yapılmayan büyük çalışmalar bizim dönemimizde yapılmaya başlandı. Dere ıslah çalışmaları 1 yıldan fazladır sürüyor. Son olarak ticaret merkezinin yapımına başlandı. Yapılan çalışmalar sözümüzün arkasında olduğumuzu bir kez daha gösteriyor” diye konuştu.


haberyurdum.com


Geri Dön