17 / 05 / 2024

bitlis inşaat

bitlis inşaat

Bitlis Belediyesi'nce yürütülen "Dere Üstü Açma ve Islah Projesi" kapsamında ticaret merkezinin yapılacağı yerde inşaat çalışmalarına başlandı.

Siirt'te 36.4 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Bitlis Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Siirt Merkez'de 36 milyon 465 bin 536 TL bedelle  kat karşılığı inşaat işi ihale edecek. İhale 7 Aralık 2020 tarihinde yapılacak.

Sosyal tesis için beton dökülen Nemrut Krater Gölü çevresindeki inşaat durduruldu!

Bitlis Valiliği yaptığı açıklamada Nemrut Krater Gölü çevresinde kurulması planlanan tesisle ilgili inşaat çalışmalarının durdurulduğunu duyurdu.

Bitlis'te Tekstil Kent inşaatı devam ediyor!

Bitlis'te Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) kurulacak Tekstil Kent inşaatı sürüyor. İnşaat çalışmalarını yürüten yüklenici firma sahibi Abdulbaki Menteş, projenin bölgeye değer katacağını açıkladı.

Bitlis'te Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaatı TBMM'de!

Bitlis Ahlat'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Köşkü inşaatına ve Anayasa Mahkemesinin iptal kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bitlis'te 5 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Bitlis Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü 5 milyon 19 bin TL bedelle arsa karşılığı inşaat ihalesi yapıyor.

Ahlat Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaatı başladı!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde yapılacağını söylenen Cumhurbaşkanlığı Köşkü için inşaat çalışmaları başladı. Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün inşaat alanını inceleyen Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban yetkilerden bilgi aldı.

Bitlis OSB idari bina inşaatında son durum!

Bitlis Valisi İsmail Ustaoğlu, Organize Sanayi Bölgesinde inşa edilen idari binayı inceleyerek, yetkililerden inşaatın son durumuyla ilgili bilgi aldı.

Bitlis'te 6 milyon TL'lik okul inşaatı ihalesi!

Bitlis Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı okul inşaatı işi ihale ediliyor. İhale 27 Temmuz'da gerçekleşecek...

İstanbul Valiliği'nden 3 okulda yeniden inşaat ihalesi!

Küçükçekmece'deki Sefaköy 100. Yıl İlkokulu ve Eşref Bitlis Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kağıthane'deki Zuhal İlkokulu için yeniden yapım inşaat ihalesi düzenleniyor..

Bitlis Tatvan yeni belediye binası inşaatı incelendi!

Bitlis’in Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, Başkan Yardımcısı Abdulbaki Menteş ile birlikte yeni yapılan belediye binası inşaatında incelemelerde bulundu.

Bitlis'te AVM inşaatında çökme!

Bitlis'in Ahlat ilçesinde bir alışveriş merkezi inşaatında meydana gelen çökme sonucu 1 işçi öldü , 4 işçi yaralandı. Verilen bilgiye göre Selçuklu Mahallesi'nde yapımı süren Ahlat Belediyesi Alışveriş Merkezi inşaatında beton dökülen kalıp çöktü.

Bitlis Ahlat'ta AVM inşaatı çöktü!

Bitlis’in Ahlat ilçesinde bir alışveriş merkezi inşaatında göçük meydana geldi. Göçükte yaralanan 5 işçiden biri hastanede öldü.

Ahlat AVM inşaatı devam ediyor!

Bitlis'in Ahlat Belediye Başkanı A. Mümtaz Çoban, Ahlat Belediyesi AVM Eğlence Kültür ve Ticaret Merkezi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

bitlis inşaat Haberi

bitlis inşaat

Bitlis Belediyesi'nce yürütülen ‘Dere Üstü Açma ve Islah Projesi’ kapsamında ticaret merkezinin yapılacağı yerde inşaat çalışmalarına başlandı. 


Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, gazetecilere yaptığı açıklamada, Dere Üstü Açma ve Islah Projesi'nin en önemli aşamalarından biri olan ticaret merkezinin yapımına başlandığını söyledi. Ticaret merkezinin yapımını kent için önemli bir gelişme olduğunu kaydeden Alaydın, “Dere üstünün açılması sözünü vermiştik. Dere ıslah çalışmaları Arap Köprüsü'nün civarından şehir merkezinin olduğu yere doğru devam ediyor. Şimdi de ihalesi yapılan ticaret merkezinin yapımına başlandı. Ticaret merkezi Bitlis için çok önemli bir gelişme. Sıkışmış olan çarşı merkezi, yapacağımız ticaret merkeziyle, geniş bir alanda, insanların rahatlıkla alışveriş yapacağı bir yer olacak. Bitlis'te yıllardır yapılmayan büyük çalışmalar bizim dönemimizde yapılmaya başlandı. Dere ıslah çalışmaları 1 yıldan fazladır sürüyor. Son olarak...