27 / 04 / 2024

Bizim Evler 3 ve 4'te bayram kampanyası! Yüzde 10 peşinatla! 149 bin TL'ye!

Bizim Evler 3 ve 4'te bayram kampanyası! Yüzde 10 peşinatla! 149 bin TL'ye!

 Bayramın gelmesiyle birlikte Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 4te yeni fırsatlar sunuluyor. Bayramda da açık olacak satış ofisinde cazip ödeme imkanları sunuluyor. Fiyatların 149 bin TL'den başladığı projelerde yüzde 10 peşinatla 120 ay vadelendirmeyle konut



Bizim Evler 3 ve Bizim Evler 4te özel ödeme imkanları bayramda da devam ediyor. Bizim Evler satış ofisi yılın her günü oluğu gibi bayramın tüm günleri de açık olacak.

Bizim Evler 3te sona yaklaşılırken, 6 ay erken teslimle 2012 Ocak ayında teslim edilmesi Bizim Evler 3ten konut alanları şimdiden kazançlı çıkardı. Projedeki son konutlar da çok özel fırsatlarla satışa sunuldu. Son dairelerin özel fırsatlarla sunulduğu projede fiyatlar ise 149 bin TLden başlıyor. %10 peşinatla ve anlaşmalı bankalarca 120 aya kadar vadeli ödeme seçenekleri sunuluyor. Ayrıca projede belirtilen fiyatlara da KDV, tapu masrafları, kat mülkiyeti masrafları, sözleşme damga vergisi ve elektrik, su, doğalgaz abonelik bedelleri dahil.

Tamamına yakınının satıldığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri yer alıyor.  Baştan aşağıya kaliteli işçilik ve malzemeyle inşa edilen projede dairelerin içi de alanındaki en iyi markalarla donatıldı. Bizim Evler 3te daireler A+A sınıfı Franke marka ankastreler, A+A sınıfı Toshiba invertörlü klimalar  ile teslim edilecek.

Aynı bölgede kısa zamanda 4 projeyi hayata geçiren İhlas Holding İnşaat Grubu beğenilmenin haklı heyecanını yaşıyor.

İhlas Holding İnşaat Grubu tarafından Ispartakulede inşa edilen Bizim Evler, site sakinleri tarafından da onaylandı. Bizim Evler markasını tercih edenler yakınlarına da öneriyor.

Ispartakulenin en geniş yaşam alanını oluşturan Bizim Evler markalı konutları, Bizim Evlerde oturan site sakinleri tarafından öneriliyor.
Bizim Evler markalı konutlarının ilki olan Bizim Evler 1den ev alan Recep Kuştemur Bizim Evlerden; Projeyi ilk duyanlardanız. Zaten proje başlayınca ilk eşimle beraber geldik. İlk alanlardanız. Çok cazip ödeme planları sunuluyordu, çevremizdekilere de önerdik. Bu siteden ev alan arkadaşlarımla birlikte bugün yanılmadığımızın farkındayız. Her ne kadar oturum amaçlı almış olsak da dairelerimizin prim yapmış olması da bizi mutlu etti. şeklinde bahsetti.

Sosyal yaşam alanlarıyla, geniş peyzaj alanlarıyla, spor ve çocuk oyun alanlarıyla ve 7/24 özel güvenliğiyle huzurlu bir site yaşamının sunulduğu Bizim Evler site sakinlerine her yönüyle kaliteli bir ortam sunuyor.

Bizim Evler broşürünün ellerine geçmesiyle birlikte satış ofisini ziyaret eden  Sunay ve Erdinç Dağ çifti Bizim Evleri; Burada herkes birbirine çok saygılı, komşularımız çok iyi insanlar. Sitenin çok geniş alanları var. Biz siteye taşındıktan sonra oğluma da ev almak istedik. Birçok sitede %1 peşinatla evler satılıyordu ama biz kalitesinden emin olduğumuz için Bizim Evlerin1. etabını tercih ettik. Çok memnun kaldık. Evimize hayırlı olsuna gelen herkes çok beğendi. Her kese tavsiye ediyoruz, hatta oğlumuz Hüseyin içinde Bizim Evleri 3ü tercih ettik. Kendi oturduğumuz evi erken teslimle almıştık, Bizim Evler 3teki Hüseyinin evini de erken teslim edeceklermiş, çok mutlu olduk. şeklinde anlattı.

Teslimleri tamamlanan Bizim Evler projelerinden ev almış olanların yatırım amaçlı olarak Bizim Evlerin yeni etaplarından da ev alması bunun en önemli kanıtı olarak öne çıkıyor.

Bizim Evler 3 fiyat listesi:
1+1 (83 metrekare) 149 bin TL;
2+1 (115 metrekare) 204 bin TL;
3+1 (158 metrekare) 290 bin TL;
4+1 (183 metrekare) 354 bin TL.

Bizim Evler 4 fiyat listesi:
2+1 ( 110 metrekare) 210 bin TL;
2+1 ( 129 metrekare ) 253 bin TL;
3+1 ( 156 metrekare) 265 bin TL;
3+1 ( 168 metrekare ) 298 bin TL;
4+1 ( 192 metrekare)359 bin TL.
http://www.bizimevler.com.tr/bizimevler4/sayfa=ana_sayfa

0212 405 10 00


Geri Dön