14 / 05 / 2024

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'ın geçici kabulünün yapıldığını duyurdu. İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin geçici kabulü yapıldı. 

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin geçici kabul tutanağı 20 Şubat 2023 tarihinde onayladı. 

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım ın geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 1. Etap projesi İstanbul ili, Halkalı ilçesinde, 884 ada 1 parselde konumlanıyor. Halkalı Millet Bahçesi'ne komşu, E-5, TEM, Halkalı-Gebze tren hattı, hastane ve AVM gibi yerlere yakın konumuyla dikkatleri çeken Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'da 670 adet konut ile 113 adet ticari ünite yer alıyor. 

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım projesinde 1 oda 1 salon, 2  oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor. Emlak Konut GYO Bizim Mahalle projesi ile sosyal imkanlarla dolu bir yaşam sunuyor. 

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım'da en son ticari ünite sayısı değişmişti. Buna göre; projedeki 670 adet konut sayısı korunarak, 113 adet olan ticari ünite sayısı, inşaat alanı değişmeyecek şekilde 63 adet olarak güncellendi. Parsel bazında toplam 733 adet Bağımsız Bölüme ait Tadilat Yapı Ruhsatlarının da 21 Ekim 2022 tarihinde alındığı açıklandı.

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
Şirketimiz projelerinden İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri'nin geçici kabulü yapılmış olup Geçici Kabul Tutanağı 20.02.2023 tarihinde onaylanmıştır.

Emlak Konut GYO Düşler Vadisi ve Ümraniye kentsel dönüşüm projelerinin kısmi kesin kabulü yapıldı! 

Emlak Konut GYO Çekmeköy ile Başakşehir Kayabaşı 9. Etap ihalelerini erteledi! İşte yeni tarihler...

Emlak Konut GYO 700 milyon lira kredi kullandı! 


Geri Dön