16 / 05 / 2024

Bizim Toptan’ı telefonuna indir, alışverişe başla, 300 TL üzeri ilk alışverişe 50 TL hediye kazan

Bizim Toptan’ı telefonuna indir, alışverişe başla, 300 TL üzeri ilk alışverişe 50 TL hediye kazan

Toptan ucuzluk, bereketli alışverişin adresi Bizim Toptan artık telefonunuzda… Bizim Toptan uygulamasını telefonuna İOS ya da Google Play Store’dan indirenler 30 Eylül 2022 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden yapacakları ilk 300 Türk Lirası ve üzeri alışverişlerinde 50 TL hediye kazanacaklar.



Bizim Toptan’ın yeni kampanyası kaçırılmayacak da bir fırsat… Toptan ucuzluğun adresi Bizim Toptan’da 300 TL üzeri ilk alışverişte hediye edilecek tutar, 15 Ekim 2022 tarihinde hesaplara yüklenecek. Bizim Toptan’ın duyurduğu kampanya kapsamında ilk alışverişte hediye olarak kazanılan 50 TL’nin son kullanım tarihi de 31 Ekim 2022 tarihi olacak. Binlerce ürün seçeneği ve uygun fiyatlarıyla öne çıkan Bizim Toptan’ın kampanyasından kazanılan hediye tutarı yalnızca mobil uygulama üzerinden verilen siparişlerde kullanılabilecek. 

İşte şimdi telefonunuza Bizim Toptan’ın mobil uygulamasını indirip, kayıt olup, bütçenize uygun binlerce ürün seçeneği arasında ihtiyacınız olan ürünü bulup alma zamanı… Binlerce ürün seçeneği arasında hem de uygun fiyatlarla alışverişinizi yapın hem de 50 Türk Lirası hediye kazanma fırsatını yakalayın.


Geri Dön