28 / 04 / 2024

DenizBank kredi kartına başvuran 300 TL’yi alıyor!

DenizBank kredi kartına başvuran 300 TL’yi alıyor!

DenizBank kredi kartı ile yapacağınız alışverişlerde 3 ay süresince toplamda 300 TL indirim fırsatını kaçırmayın! Hemen başvurun, avantajlardan faydalanın. Bu özel teklif ile kredi kartı kullanıcıları 3 ay süresince toplamda 300 TL’ye kadar indirim kazanma şansına sahip olacak. İşte detaylar...



Denizbank müşterileri, yeni kredi kartlarıyla Ekim, Kasım ve Aralık aylarında online alışverişlerinde her ay için en fazla 100 TL olmak üzere 3 aylık dönemde toplamda en fazla 300 TL indirim fırsatından yararlanabilirler. Bu indirim, aylık harcamalarının yalnızca %50'sine kadar geçerli olacaktır.

Kampanyaya katılım şartları nelerdir?

DenizBank'ın bu özel kampanyası, sadece DenizBank.com, MobilDeniz, İnternet Bankacılığı, Denizkartım, SMS ve İletişim Merkezi üzerinden ilk kez bireysel kredi kartı başvurusunda bulunan müşteriler için geçerlidir. Ancak, 01.10.2023 ile 31.10.2023 tarihleri arasında MobilDeniz'den ilk defa müşteri olanlar bu fırsattan faydalanamayacaklardır.

Kampanya sadece 01.10.2023 ile 31.10.2023 tarihleri arasında onay alınan ana bireysel kredi kartlarına özeldir. Ek Kartlar, Business Kartlar, Net Kart ve Banka Kartı bu kampanyaya dahil değildir. Ayrıca, kampanyaya otomatik katılım söz konusu olup, belirtilen kanallardan yapılan ve onaylanan başvurularla kredi kartları bu kampanyada yer alır. Bu kampanyadan yararlanabilmek için başvuru esnasında, aktif bir DenizBank bireysel kredi kartınızın olmaması gerekmektedir.

Kampanya detayları 

Kampanyaya katılmak için başvuru esnasında DenizBank bireysel kredi kartınızın aktif olmaması gerekmektedir. 1 Mayıs 2023'ten itibaren kart kapatıp yeniden başvuru yapmak kampanya avantajlarından yararlanmanızı engeller.

Kampanya kapsamında sadece internet üzerinden yapılan alışverişler indirim kazandırırken fiziksel mağaza alışverişleri, nakit çekimler ve Bonus kullanımları bu ayrıcalıktan faydalanamaz. Ancak sanal kartlarınızla ve ek kartlarınızla gerçekleştirdiğiniz işlemler bu kampanya dahilindedir. Kazandığınız indirimler doğrudan ana kartınıza yüklenir. Alışverişlerinizden elde ettiğiniz indirimlerin bilgisi size bir sonraki ayın ilk haftası içinde SMS ile gönderilir. Bu kampanya kişi başına sadece bir defa kullanılabilir. Her bir müşteri 3 aylık süre zarfında her ay 100 TL'ye kadar, toplamda ise 300 TL'ye kadar indirim kazanma hakkına sahiptir. 

Denizbank'tan yeni duyuru: Emekli promosyon rakamları güncellendi. İşte Denizbank'ın güncel emekli promosyon kampanyası

DenizBank, Kıbrıs’a açıldı! KKTC Ülke Müdürlüğü ve Girne şubesi faaliyete geçti!

Benzin, motorin ve LPG’de peş peşe indirim müjdesi! İndirim tarihi resmen belli oldu! Duyanlar kuyruk oluşturacak!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön