29 / 04 / 2024

Bizimtepe Aydos'a Mopaş geliyor!

Bizimtepe Aydos'a Mopaş geliyor!

Bizimtepe Aydos bünyesinde yer alan depolu iş yeri niteliğindeki gayrimenkul, 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren aylık 15 bin 500 TL+KDV bedel ile Mopaş Marketçilik'e kiralandı...



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) ticari gayrimenkulun kiraya verilmesi hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO projelerinden Bizimtepe Aydos bünyesinde yer alan depolu iş yeri niteliğindeki gayrimenkul, 1 Haziran 2019 tarihinden itibaren, aylık 15 bin 500 TL+KDV bedel ile Mopaş Marketçilik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Halk GYO A.Ş. ile müşterek kiralandı. 

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Halk GYO - Vakıf GYO Adi Ortaklığı (%50-%50) ile hayata geçirilen Bizimtepe Aydos Projesi bünyesinde yer alan depolu işyeri niteliğindeki gayrimenkul,  01.06.2019 tarihinden itibaren, aylık 15.500.-TL+KDV bedel ile Mopaş Marketçilik Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye Halk GYO A.Ş. ile müşterek kiralanmıştır. Kiracının, KDV ve tekel ürünleri hariç, aylık cirosunun %4'ü, belirlenen aylık kira bedelini aşması halinde kira bedeli olarak ciro dikkate alınacaktır. Kira sözleşmesi 10 yıllık süre için olup, yeni dönem (yıllık) kira artışının, her yıl Mayıs ayında, 12 aylık (TÜFE+ÜFE) ortalaması oranında uygulanmasına karar verilmiştir.


Geri Dön