17 / 05 / 2024

Black Friday indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday (Kara Cuma – Efsane Cuma) tarihi belli oldu!

Black Friday indirimleri ne zaman? 2022 Black Friday (Kara Cuma – Efsane Cuma) tarihi belli oldu!

Black Friday (Kara Cuma, Efsane Cuma) 2022 indirimleri, alışveriş tutkunları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Her yıl milyonlarca kişinin ihtiyaçlarını almak için liste yapıp beklediği Black Friday (Kara Cuma) indirimlerinin bu yıl hangi güne denk geldiği belli oldu. Peki, Black Friday indirimle



TÜRKİYE’DE EFSANE CUMA HEYECANI

Black Friday ile markalar daha önceki yıllarda olduğu gibi yine büyük kampanyalar ve indirimlerle alışveriş tutkunlarının karşısına çıkacak. Giyimden dekorasyon ürünlerine, makyaj malzemeerinden teknoloji  ürünlerine hatta otomobil piyasasına bile yansıyan Black Friday'da mağazaların erken saatte açılıp geç saatte kapanması ayrıca bir fırsat olarak görülüyor. Black Friday (Efsane Cuma) 25 Kasım Cuma günü başlayacak, ancak ülkemizde genel olarak "Efsane Cuma" indirimleri tek bir günle sınırlı kalmıyor ve neredeyse kasım ayına yayılıyor.

NEDEN BLACK FRIDAY DENİYOR?

Bu alışveriş gününden tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedildiği biliniyor. O günde, Philadelphia’da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır.

Ev almak isteyen orta gelirliler için yeni konut kampanyası! 81 ili kapsayacak! Tam 100 bin konut...

Bütün çalışanları ilgilendiriyor! Telefonunuza mesaj gelecek!

İstanbullular dikkat! Cep yakan doğal gaz faturalarına vade farksız taksit imkanı…


Geri Dön