27 / 04 / 2024

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?

Türkiye Merkez Bankası (TCMB) Para Politikası Kurulu toplantısının yapılacağı gün merak ediliyor. Peki Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?



Merkez Bankası faiz kararı piyasalar tarafından merakla bekleniyor. Özellikle altın ve dolar yatırımcıları nisan ayı faiz kararının ne zaman olacağını araştırıyor. Piyasaların gözü Merkez Bankası faiz kararına çevrildi.  2023 Nisan ayı Merkez Bankası Para politikası faiz toplantısı ne zaman, saat kaçta olacak? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak? Merkez Bankası nisan faiz kararı tarihi belli oldu mu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön