27 / 04 / 2024

Bloomberg'den kriptocuları korkutan Bitcoin anketi

Bloomberg'den kriptocuları korkutan Bitcoin anketi

Bloomberg’in Wall Street yatırımcılarıyla gerçekleştirdiği anket kripto para piyasasındaki çöküşün devam edeceğine yönelik beklentinin daha yüksek olduğunu ortaya koydu.



Amerika Birleşik Devletleri merkezli yayın kuruluşu Bloomberg'in Wall Street yatırımcılarıyla yaptığı anket kripto para piyasasına ilişkin beklentinin kötümser olduğuna işaret ediyor.

MLIV Pulse anketine katılan yatırımcıların yarısından fazlası Bitcoin'in düşmesinin yükselmesinden daha olası olduğunu belirtti.

Yüzde 60 düşüş bekliyor

Bloomberg den kriptocuları korkutan Bitcoin anketi

Bloomberg'in düzenlediği ankete katılan 950 yatırımcının yüzde 60'ı Bitcoin'in değerinde yaklaşık yüzde 50 değer kaybı daha yaşanarak 10 bin dolara düşmesinin, 30 bin dolara çıkmasından daha muhtemel olduğunu ifade etti.

Katılımcıların yüzde 40'ıysa Bitcoin'in değerinin artacağını düşünüyor.

Bununla beraber katılımcıların yaklaşık yüzde 28'i kripto piyasasının gelecek vaat ettiğine güven duyduğunu ifade ederken yüzde 20'si de bu varlıkların değersiz olduğu fikrinde buluştu.

Geçen Hafta Yükselişle Kapandı
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön